Urmărește-ne în Social Media

electronica

Boris Brejcha in Concert

Poster eveniment Boris Brejcha in ConcertPoster eveniment Boris Brejcha in Concert │ FOTO: The Mission

Boris Brejcha, „The Man in the Mask” sau regele „minimalului high tech” revine în România, la The Mission, pe 17 noiembrie 2023, la Sala Polivalentă din capitală, cu show-ul „in Concert”.

La eveniment vor participa și artiștii FckngSerious: Deniz Bul și Moritz Hofbauer (live).

Bilete Boris Brejcha in Concert

  • General Access - 149 lei + taxe
  • Vip - 250 lei + taxe

Line-up:

  • BORIS BREJCHA
  • DENIZ BULL
  • MORITZ HOFBAUER (live)

Info Acces:

Accesul minorilor este strict interzis la eveniment.

Boris Brejcha

Boris Brejcha este un DJ german și producător de muzică electronică, numele său regăsindu-se în lineup-urile multor festivaluri internaționale. Din 2016, susține show-ul „Boris Brejcha in Concert”, în cadrul căruia mizează seturi complete compuse exclusiv din muzica produsă de el, într-un stil muzical unic și inconfundabil.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 14 septembrie 2023. Ref #156049

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.