Urmărește-ne în Social Media

rock

Bonnie Tyler & Smokie

Poster eveniment Bonnie Tyler & Smokie

Bonnie Tyler & Smokie vor susține pe 13 octombrie 2014 un concert la Sala Palatului din București. Spectatorii vor avea parte de un show de peste 3 ore în care vor asculta hiturile anilor '70 - '80.

Preț bilete concert Bonnie Tyler & Smokie la Sala Palatului:

  • VIP: 255 Ron
  • Categ 1: 225 Ron
  • Categ 2: 195 Ron
  • Categ 3: 175 Ron
  • Categ 4: 125 Ron

Bonnie Tyler, vocea de aur a anilor '70-'80, care a inregistrat vanzari de peste 100 de milioane de copii isi va delecta publicul cu piese precum "It's A Heartache", ”Total Eclipse of the Heart”, ”To love somebody”, ”Lost in France”, ”Goodbye to the Islands”, dar si cu multe alte surprize ce ii va face pe nostalgici sa tresalte de bucurie.

Bonnie Tyler - It's a Heartache

Nici trupa Smokie nu se va lasa mai prejos! Acestia sunt nerabdatori sa revina pe scena Salii Polivalente pentru o distractie pe cinste alaturi de toti cei care au umplut ani la rand salile de spectacol din toata tara. Seara de 13 octombrie 2014, va fi precum o sarbatoare a muzicii anilor 70 – 80, celebrata cu multa muzica de calitate. Din repertoriul celui de-al doilea concert nu vor putea lipsi piesele de rezistenta: ” Don’t Play Your Rock ‘n’ Roll to Me”, „Alice”,  „Lay Back in the Arms of Someone”, „If You Think You Know How to Love Me”, si bineinteles, cel mai popular single al trupei, „Living Next Door to Alice”.

Smokie - ”Living next door to Alice

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 08 iunie 2014. Ref #66823

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.