Urmărește-ne în Social Media

pop

Bonnie Tyler

Poster eveniment Bonnie Tyler

Celebra cântăreață Bonnie Tyler revine în România cu un concert aniversar: 40 de ani de când a lansat un cântec intrat în istorie - "Total Eclipse of the Heart". Concertul va avea loc pe 28 februarie 2024 la Sala Palatului din București.

IMPORTANT: Inițial, concertul Bonnie Tyler fusese programat pentru 16 noiembrie 2023, dar din cauza unei operații la genunchi, artista s-a văzut nevoită să amâne recitalul. Biletele achiziționate pentru show-ul inițial rămân valabile.

Bielete concert Bonnie Tyler la Sala Palatului

  • VIP - 319 lei + taxe
  • Categoria 1 - 299 lei + taxe
  • Categoria 2 - 269 lei + taxe
  • Categoria 3 - 219 lei + taxe
  • Categoria 4 - 169 lei + taxe - sold out
  • Categoria 5 - 129 lei + taxe - sold out

Una dintre cele mai bune voci ale anilor '70 - '80, cu un timbru inconfundabil, Bonnie Tyler va interpreta hiturile care i-au adus succesul mondial, ca "Holding Out for a Hero", "It’s a Heartache", dar și piesa aniversată, "Total Eclipse of the Heart", single care s-a vândut pe glob în șase milioane de exemplare și a fost certificat aur în SUA de Recording Industry Association of America (RIAA). Ca recunoaștere a serviciilor aduse muzicii, artista a fost distinsă cu titlul de Membru al Ordinului Imperiului Britanic.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 27 februarie 2024. Ref #153283

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.