Urmărește-ne în Social Media

pop

Boney M.

Poster eveniment Boney M.

Boney M. va concerta la Sala Palatului din București pe 25 februarie 2023, sub egida "DISCO ICONS". La voce se va regăsi uimitoare Liz Mitchell, singura interpretă principală și glasul cel mai cunoscut al celebrului grup muzical.

Wilmark Entertainment Show și Arsenium, două nume consacrate ale industriei muzicale și de entertainment, vor fi invitații speciali. De asemenea, doi extraordinari tineri, câştigători ai show-ului "Românii au talent" și proaspăt finalişti "America's Got Talent All Stars", Ana-Maria Mărgean şi Darius Mabda, vor urca pe scena Sălii Palatului cu un număr surpriză, în deschiderea concertului Boney M. feat Liz Mitchell.

Bilete concert Boney M. la Sala Palatului

  • VIP - 399 lei
  • Categoria 1 - 189 lei
  • Categoria 2 - 139 lei

Magia grupului Boney M. răsună până în zilele noastre, fiind la modă mai mult ca oricând, prin arhicunoscutele piese, fredonate şi ascultate de milioane şi milioane de oameni, precum: "Sunny", "Daddy Cool", "Raputin", "Ma Baker", "Rivers of Babylon", "Brown Girl in the Ring, "Belfast" sau "Malaika".

Boney M. nu este doar formația disco-cult din anii '70 și '80, ci este legenda vie a întregii ere disco. Grup muzical fondat inițial în Germania de celebrul compozitor și producător de muzică uşoară Frank Farian, Boney M a fost formaţia care a dominat topurile europene la sfârșitul anilor '70 și începutul anilor '80, cu un șir impresionant de hit-uri binecunoscute și astăzi.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 07 februarie 2023. Ref #148957

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.