Urmărește-ne în Social Media

pop

Boney M. feat. Liz Mitchell 2024

Poster eveniment Boney M. feat. Liz Mitchell 2024

La un an de la succesul răsunător pe care l-a avut la Sala Palatului în 2023, Boney M. feat Liz Mitchell revine pe 24 februarie 2024 revine cu un concert aparte, celebrul grup susţinând un show LIVE cu band, eveniment rar pe scenele din România. La voce se va regăsi, bineînţeles, uimitoarea Liz Mitchell, singura interpretă principală și glasul cel mai cunoscut al formaţiei Boney M.

Bilete concert Boney M. feat. Liz Mitchell 2024

  • VIP - 328 lei
  • Categoria I - 282 lei
  • Categoria II - 228 lei
  • Categoria III - 182 lei
  • Categoria IV - 152 lei - sold out

Impactul absolut fascinant pe care muzica celebrului grup Boney M. îl are de atâtea decenii, i-a determinat pe organizatori să îi invite din nou în concert în România, într-o formulă mai puţin cunoscută, alături şi de alţi instrumentişti, pentru un show veritabil cu vibe disco-soul.

Piesele Boney M. răsună până în zilele noastre, fiind la modă mai mult ca oricând prin arhicunoscutele hit-uri, fredonate şi ascultate de milioane şi milioane de oameni, precum: "Sunny", "Daddy Cool", "Rasputin", "Ma Baker", "Rivers of Babylon", "Brown Girl in the Ring", "Belfast", "Malaika" etc.

Boney M. a fost unul dintre puţinele grupuri muzicale occidentale care au devenit extrem de populare si adorate în regiuni mai puţin circulate, precum: Africa, Iran, Asia de Sud-Est si chiar Europa de Est, cu 150 de milioane de albume vândute în toata lumea şi cu zeci de single-uri la active.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 februarie 2024. Ref #154699

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.