Urmărește-ne în Social Media

rock

Bohemian Symphony Orchestral - Queen Tribute

Poster eveniment Bohemian Symphony Orchestral - Queen Tribute

UPDATE: Având vedere condițiile actuale și mai ales previziunile pentru luna februarie, organizatorii se văd obligați să reprogrameze concertul la o altă dată din septembrie 2022, care va fi comunicată în curând. Biletele achiziționate pentru data de 4 februarie rămân valabile pentru noua dată de septembrie 2022. Așa cum prevede legislația în vigoare, acestea nu vor fi rambursate în cazul în care cei care le-au achiziționat nu pot participa la concert în noua dată, dar aceștia pot solicita alternativ un voucher valabil pentru unul dintre celelalte concerte organizate de MTime Entertainment.

După succesul copleșitor obținut la cele mai prestigioase teatre și arene italiene, spectacolul Bohemian Symphony Orchestral - Queen Tribute ajunge în România. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului pe 4 februarie 2022. 

Bilete Bohemian Symphony Orchestral - Queen Tribute

  • VIP - 175 lei
  • Categoria I - 150 lei
  • Categoria II - 130 lei
  • Categoria III - 115 lei

Bohemian Symphony Orchestral - Queen Tribute înseamnă două ore de spectacol pur, timp în care muzica simfonică, proiecțiile și spectacolul live vor susține melodii de neuitat, cum ar fi "Show Must Go On", "Barcelona", "Under Pressure", "Somebody To Love" sau "Bohemian Rhapsody".

Cu scopul de a aduce un omagiu talentului extraordinar al lui Freddie Mercury, publicul este invitat să retrăiască moștenirea imensă a repertoriului Queen, cu aranjamente orchestrale care respectă esența sa și îi sporesc puterea. Patru cântăreți, o trupă rock, o orchestră simfonică vor reconstitui trei decenii de capodopere ale muzicii rock.

Fantastica orchestră, constând cornuri de alamă sau lemn, coarde și percuție, însoțește vocile puternice ale Alessandrei Ferrari, Roberta Orrù, Andrea Casali și Damiano Borgi susținute de energia trupei rock compusă din Enrico Scopa, Andrea Palmeri, Giacomo Vitullo și Lorenzo Milone.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 31 ianuarie 2022. Ref #141854

AGENDA DE CONCERTE

<< aug. 2022 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.