Urmărește-ne în Social Media

clasica, jazz

Bohemian Jazz: Bucharest Classix

Poster eveniment Bohemian Jazz: Bucharest Classix

Classix, festivalul ieșean dedicat muzicii clasice, își aduce magia experienței de live performance și show multimedia în atenția publicului din București cu "Bohemian Jazz: Bucharest Classix". Concertul va avea loc pe 26 februarie, la Sala Gloria, și este susținut de Trio Bohémo.

Bilete concert Bohemian Jazz: Bucharest Classix

  • Acces General - 110 lei (+taxe)
  • Student - 55 lei (+taxe)

Programul concertului include: Martin Brunner: Moving Silhouettes, Bedřich Smetana: Trio pentru pian în sol minor, op. 15, Antonín Dvořák: Trio pentru pian în Mi minor, op. 90 'Dumky', Paul Schoenfield: Café Music.

Trio Bohémo, originar din Republica Cehă, s-a făcut remarcat într-un ritm alert de la înființarea sa în 2019. Format din violonistul Matouš Pěruška, violoncelista Kristina Vocetková și pianisul Jan Vojtek, trio-ul a concertat pe numeroase scene importante precum Musikverein din Viena, Wigmore Hall din Londra sau Stoller Hall din Manchester, unde și-a consolidat statutul în zona muzicii de cameră. Performanțele lor la festivaluri renumite, precum Primăvara din Praga (Cehia), Schwarzwald Musikfestival din Freudenstadt (Germania) și Festival van Vlaanderen din Gent (Belgia), au fost remarcate la nivel internațional.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 26 februarie 2024. Ref #158032

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.