Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Bogdan Ghirău - ONLINE

Poster eveniment Bogdan Ghirău - ONLINE

Pe 23 mai, talentul vine la tine acasă și muzica bună se ascultă LIVE, de pe canapeaua ta, cu un concert Bogdan Ghirău. Evenimentul poate fi urmărit pe platforma Vodafone Împreună Mai Puternici.

Bilete concert online Bogdan Ghirău

  • Împreună #10 - 10 lei
  • Împreună #25 - 25 lei
  • Împreună #50 - 50 lei
  • Împreună #100 - 100 lei

IMPORTANT! Accesul la eveniment nu este condiționat de cumpărarea unui bilet. Biletul este un gest voluntar de apreciere și susținere pe care îl poți face pentru cei care urcă pe scena de acasă pentru tine.

Carismă, voce și pasiune pentru muzică – sunt lucrurile care îl fac pe Bogdan Ghirău să fie o nouă voce demnă de urmărit și pe care ai ocazia să o asculți într-un concert LIVE. Voce, acompaniată de o chitară acustică și mood de foc de tabără, plin de amintiri.

Bogdan a impresionat publicul și juriu în cadrul participării la Vocea României 2019. La audițiile pe nevăzute a cântat "Come Together" de la The Beatles și a întors trei scaune. A mers mai departe cu Tudor Chirilă, reușind să ajungă până în etapa knockout-urilor.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 21 mai 2020. Ref #133187

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.