Urmărește-ne în Social Media

rock

Blacksheep și MBP

Poster eveniment Blacksheep și MBP

Pe 9 iunie, trupele bucureștene Blacksheep și MBP vor concerta în Grădina de Vară Quantic. Concertul se va desfășura open-air, porțile se vor deschide la ora 19:00, urmând ca cele două recitaluri să înceapă la ora 20:00.

Bilete concert Blacksheep și MBP în Quantic

  • Presale - 40 lei

Reguli de acces:

  • Accesul se va face cu prezentarea certificatului de vaccinare complet (cel puțin 10 zile de la efectuarea rapelului), a unui test PCR negativ valabil 72 de ore sau a unui test rapid antigen efectuat în ziua respectivă și valabil 24 de ore, conform normelor sanitare in vigoare. Refuzul sau imposibilitatea de a prezenta unul dintre aceste documente înseamnă refuzul accesului la concert.

Blacksheep a luat naștere în 2014, cu un stil foarte proaspăt, care amesteca death metal melodic, rock'n roll și hardcore. După ce au cucerit scena locală, concertând intens în toate cluburile din București, trupa a urcat pe scena marilor festivaluri open air din România, de două ori la Rockstadt Extreme Fest și la Metalhead Meeting. După un hiatus auto-impus, cauzat de schimbări permanente de componență, Blacksheep a revenit pe scenă la începutul anului 2020, alături de canadienii de la Bloated Pig, pentru ca ulterior să folosească pauza cauzată de pandemie pentru a compune și înregistra un material demo în noua componență.

Apărută inițial sub numele de Mihai Barbu Project la finalul anului 2017, trupa MBP a debutat cu albumul "A Lifetime Consequence", un material ambițios ce conține zece piese, lansat inițial digital și ulterior sub forma unui dublu digipack CD auto-produs, prezentat integral atât în apariții live, cât și în cadrul mai multor emisiuni radio de specialitate. În materie de evenimente live, trupa a concertat frecvent în capitală, de mai multe ori alături de Bucovina în concerte sold-out în țară, dar și la mai multe festivaluri open air.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 iunie 2021. Ref #140056

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.