Urmărește-ne în Social Media

rock

Black Midi

Poster eveniment Black Midi

Formația londoneză Black Midi va concerta în premieră la București, în data de 30 iunie, la Control Club, în turneul de promovare a albumului "Cavalcade".

Bilete concert Black Midi la Control

  • Acces General - 75 lei

Înființată în 2017, la Londra, trupa Black Midi are în palmares două albume de studio lansate de Rough Trade, un album spoken word lansat independent, o nominalizare la Mercury Prize, precum și numeroase apariții la festivaluri și turnee internaționale. Formația se remarcă prin sound-ul inedit, un melanj de experimental, progressive & math rock, noise și post-punk.

Cel mai recent release este albumul "Cavalcade", apărut anul trecut, care a impresionat critica muzicală.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 28 aprilie 2022. Ref #146798

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.