Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

Billy Corgan (Smashing Pumpkins) la Berăria H

Billy Corgan (Smashing Pumpkins) Raportează erori Data: marți, 9 iulie 2019Ora de incepere: 19:30 Loc:
Berăria H,
București
Organizator: BestMusic Live Concerts
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Solistul Smashing Pumpkins, Billy Corgan, vine la București pe 9 iulie la Berăria H pentru un show exclusiv unde va prezenta live hit-urile trupei care l-a consacrat, dar și piese din cariera sa solo de pe toate albumele. Alături de managementul lui Billy Corgan, organizatorii au ales să mute concertul de pe 9 iulie la Berăria H din București (Parcul Kiseleff), o locație mult mai potrivită pentru acest gen de show acustic. Restul de detalii rămân la fel, iar biletele deja cumpărate sunt valide.

În deschidere vor urca pe scenă băieții de la RoadkillSoda, cu un concert acustic.

Programul serii

 • Deschiderea porților : 19:00
 • RoadKill Soda: 20:00 - 20:30
 • Billy Corgan: 21:00 - 22:00 (partea I)
 • Billy Corgan: 22:20 - 23:30 (partea II)

Informații de interes public

 • Biletele la categoria A din earlybird vor avea loc la masa la balconul opus scenei, biletele la categoria B rămân fără loc în fața scenei, iar posesorii de bilete la categoria C pot sta jos, la masă sau în picioare în stânga și dreapta categoriei B.
 • Pentru acest eveniment, toate mesele din fața scenei vor fi scoase.
 • Începând cu ora 20:00 nu se va mai servi mâncare în locație

Bilete concert Billy Corgan la Berăria H

Presale

 • Categoria A - 139 lei - SOLD OUT
 • Categoria B - 109 lei
 • Categoria C - 89 lei

La acces

 • Categoria A - 150 lei
 • Categoria B - 130 lei
 • Categoria C - 100 lei

*la prețul tuturor biletelor comandate în presale se adaugă o taxă de 5 lei.

Billy Corgan

William Patrick Corgan Jr. sau pe scurt Billy Corgan este cunoscut mai ales ca artistul din spatele The Smashing Pumpkins, formație care a fost înființată de acesta în 1988. Cariera de artist a lui Corgan se suprapune evoluției trupei The Smashing Pumpkins alături de care a câștigat trei premii MTV, dar și două Grammy pentru Best Hard Rock Performance.

Formarea sa ca artist a fost în prima fază influențată de tatăl său, William Corgan Sr. care era chitarist de blues și rock. Prima sa chitară a fost o replică a unui Les Paul, iar tatăl său a fost cel care l-a îndemnat să asculte artiști sau formații precum Jimi Hendrix, Jeff Beck, Hohn Cale, Black Sabbath sau Queen. Cu toate că a primit oferte de la universități importante, Corgan a decis să aleagă calea muzicii.

Anul 2004 marchează începutul carierei solo a artistului care lansează un album în care se regăseau elemente de shoegaze, alternative și chiar muzica electronică. Pe lângă pasiunea pentru muzică, Corgan este pasionat și de poezie, artistul lansând volumul "Blinking with Fists" care a ajuns pe lista New York Times Best Seller. Billy Corgan este un artist desăvârșit, uneori controversat, cu convingeri puternice și argumentate care a influențat atât muzical, cât și ideologic alți artiști.

RoadkillSoda

RoadkillSoda sunt o prezență efervescentă pe scena rock-ului românesc având o activitate constantă din 2011. Fiind influențați de artiști precum Led Zeppelin, Hendrix sau Black Sabbath, RoadkillSoda și-au creat un sound propriu datorită și background-ului muzical pe care îl au componenții trupei.

Vezi mai multe știri și materiale despre Billy CorganRoadKillSodaThe Smashing Pumpkins

Calendar concerte

<< apr. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE