Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Benise - Spirit of Spain la Circ & Variete Globus

Raportează erori Data: vineri, 23 noiembrie 2018- duminică, 25 noiembrie 2018Ora de incepere: 19:00 Loc:
Circ & Variete Globus,
București 29637

Benise - Spirit of Spain, spectacolul care a făcut înconjurul lumii, ajunge la Circul Metropolitan București în perioada 23-25 noiembrie 2018.

Click: Bilete Benise - Spirit of Spain la București

  • Categoria I - 194,40 lei
  • Categoria II - 108,00 lei
  • Categoria III - 86,40 lei

*Circul Metropolitan oferă reduceri de 50% la bilete pentru elevi, studenţi şi pensionari. Biletele cu reducere pot fi achiziţionate exclusiv pe baza documentelor justificative. La controlul biletelor, spectatorul trebuie să îşi dovedească calitatea de elev, student sau pensionar. În caz contrar, Circul Metropolitan poate refuza accesul acestuia, fără a rambursa contravaloarea biletului respectiv.

"Benise - Spirit of Spain" este un spectacol de muzică și dans, pentru inima și sufletul oamenilor de toate vârstele, culturile și gusturile muzicale.

Sub conducerea producătorilor Alexandro Magno (cunoscut pentru coregrafiile realizate în spectacolele lui Michael Jackson, Jenifer Lopez, Madona, Premiile Oscar) și Nigel Dick (cunoscut pentru colaborarea cu Paul McCartney, Rolling Stone, Celine Dion) incendiarul show de flamenco numit și “The Latin Riverdance” -  Chicago courier news, “Bennissimo” –Chicago News, “Extreme Flamenco Fusion “ – Screen India, a patra producție a societății spectacolelor Spectacular PBS ajunge în România, gazdă fiind Circul Metropolitan București.

Benise, numit de presa internațională “Prințul Chitarist Spaniol“, împreună cu o trupă de excelenți balerini de flamenco ne vor transpune într-o călătorie romantică și exotică a muzicii și dansului care celebrează focul, pasiunea și spiritul Spaniei. Cu o scenografie care-ți taie răsuflarea, punerea în scenă și coregrafia inovatoare oferă dansului spaniol o imagine proaspătă și strălucitoare. Înarmat cu propria chitară spaniolă, Benise va conferi o notă proprie unor melodii clasice precum “Granada”, “Malaguena” , “Moonlight Sonata” , “Asturias“ și “Adagio” .

Cumpără bilete online:

Vezi mai multe știri și materiale despre Benise

Calendar concerte

<< mai 2019 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE