Urmărește-ne în Social Media

clasica

Ben Schoeman

Afiş concert Ben Schoemann la Villa Concerto Mogoşoaia pe 28 apirilie 2015

Pianistul sud-african Ben Schoeman revine în România după succesul repurtat la Festivalul Internațional George Enescu ediția 2013 și va susține un recital de 40 de minute în cadrul emisiunii-concert de muzică clasică și discuții pe teme culturale ”Clubul tânărului Orfeu”, marți 28 aprilie de la ora 20:00, la Villa Concerto din Mogoșoaia.

În program:

  • W.A. Mozart Nouă variațiuni pe tema unui menuet de Jean Pierre Duport, K. 573
  • Frederic Chopin Scherzo no. 2 in si bemol minor Op. 31
  • Zoltán Kodály Dansuri din Marosszék

Bilete Concert Ben Schoeman la Villa Concerto

  • 60 de lei

Desemnat Artist al Pianelor Steinway, Ben Schoeman este considerat drept unul din cei mai valoroși pianiști ai Africii de Sud, deținând un portofoliu însemnat de premii internaționale: primul Mare Premiu acordat în 2008 la Concursul Internațional de Pian UNISA de la Pretoria, Premiul Întâi și Medalia de Aur la Londra în 2009, la Concursul Muzical al Ligii Commonwelth-ului, Premiul pentru Tineri Artiști Muzicieni conferit în 2011 de Standad Bank din Africa de Sud sau Premiul pentru Interpretare a Muzicii Contemporane la Concursul Internațional de Pian de la Cleveland în 2013.

Realizată lunar la Villa Concerto din Mogoșoaia în parteneriat cu producătorul de vinuri Domeniile Ostrov, și cu Tarom, emisiunea Clubul tânărului Orfeu prezintă publicului din studio și zecilor de mii de telespectatori de pe Internet muzicieni consacrați ai scenelor românești și internaționale alături de tineri artiști în ascensiune, care iubesc și țintesc performanța.

În deschiderea emisiunii-concert care îl are drept Invitat Special pe Ben Schoeman vor evolua elevi ai Liceului de Muzică ”Sigismund Toduță” din Cluj-Napoca:

  • Marius Zirbo, clasa a IX-a, violoncel
  • Irina Naneș, clasa a XII-a, flaut
  • Condriel Botec, clasa a XI-a, pian
  • Maria Monica, clasa a X-a, vioară

La finalul emisiunii-concert, publicul spectator este invitat la un cocktail ce va fi stropit generos cu vinuri din portofoliul Domeniilor Ostrov. Participarea la cocktail este inclusă în prețul biletului.

 

Publicitate

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 15 iunie 2021. Ref #78035

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.