Urmărește-ne în Social Media

rock

Behemoth

 • Data
  marți, 21 aprilie 2015
 • Ora de începere
  18:00
 • Tip locație
  Cluburi & baruri
 • Loc
  Colectiv,
  București
 • Acces
  Bilete in avans
 • Organizat de
Afiș concert Behemoth în club Colectiv 12 aprilie 2015

Polonezii de la Behemoth revin în România cu un concert în Club Colectiv, marți, 12 aprilie 2015. Concertul face parte din turneul european al trupei, care promovează noul lor album.  Polonezii de la Behemoth vor susține un show de aproape două ore, plin de efecte pirotehnice, pe o scenă construită special pentru acest turneu, cu decoruri și recuzită pe măsură. În deschidere vor cânta elvețienii de la Bolzer (black death metal – Zurich) și polonezii de la THAW (experimental black metal).

Bilete Behemoth la Colectiv

 • 55 de lei după epuizarea acestora, până pe 15 februarie 2015
 • 60 de lei până pe 3  aprilie 2015
 • 70 de lei dupa 10 aprilie și la intrare

Capacitatea clubului este de aproximativ 700 de persoane, așa că grăbiți-vă să vă luați bilete, se anunța un show sold out!

Behemoth sunt o trupă poloneză de blackened death metal, cu aproape 24 de ani la activ și 10 albume de studio. Până în 1990, trupa cânta un black metal clasic, standard, cu versuri păgâne, dar apoi se reprofilează pe teme oculte și thelemice, după spusele lui Aleister Crowley din anul 1900: "Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.". Solistul trupei, Nergal, unul dintre cei mai buni solisti de metal la ora actuală, a avut grijă să păstreze stilul caracteristic al trupei încă de la începuturile anilor 90, cu amprenta tobelor lui Inferno alături de vocea sa cu influențe orientale. Deși trupa a fost arondată mai multor stiluri, Nergal mereu a susținut că Behemoth nu aparține niciunei categorii, stilul lor fiind unic și aparte.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 februarie 2015. Ref #76045

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.