Urmărește-ne în Social Media

electronica, rock

Beautiful Romania Remix 2014

Poster eveniment Beautiful Romania Remix 2014

Pe 27 iulie, începând cu ora 19, în Piața George Enescu din București, va avea loc Beautiful Romania Remix – un show de proiecții pe muzica celor de la Zdob și Zdub alături de Vama, Beck Corlan, Gojira & Planet H.

Pentru prima dată poți vedea cum este să nu fii doar public, ci parte dintr-un spectacol.Vodafone și Radio ZU te invită să trimiți o poză din România frumoasă așa cum o vezi tu. Pozele vor fi prelucrate de artiști, iar la final vor rezulta colaje care vor lua forma unor proiecții. Campania se derulează pe http://www.radiozu.ro/beautifulromaniaremix.

ACCESUL LA EVENIMENT ESTE GRATUIT ȘI SE VA FACE ÎNCEPÂND CU ORA 18.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 27 iulie 2014. Ref #71956

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.