Urmărește-ne în Social Media

rock

Beast in Black

Poster eveniment Beast in Black

Trupa de heavy metal Beast in Black va susține un concert la Form Space din Cluj-Napoca pe 18 martie 2022. Ești invitat să asculți cele mai apreciate piese ale formației și să te bucuri de o atmosferă electrizantă.

Bilete concert Beast in Black la Form Space

  • Earlybird - primele 100 de bilete - 59 lei - sold out
  • Presale - următoarele 100 de bilete - 69 lei
  • Presale - 79 lei
  • La acces- 100 lei

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Renumita trupă de heavy metal Beast in Black (FI/GR/HU) fondată în 2015 vine anul viitor în România la Form Space (Cluj Napoca) și Quantic (București). Formația a fost fondată în Helsinki de chitaristul Anton Kabanen. Beast in Black are puternice influențe Judas Priest, W.A.S.P., Accept, Manowar și Black Sabbath.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 august 2022. Ref #149319

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.