Urmărește-ne în Social Media

rap

Beach, Please!

Poster eveniment Beach, Please!

Prima ediție a Festivalului Beach, Please! se anunță a fi cel mai mare eveniment dedicat muzicii hip-hop & trap organizat în România. Evenimentul va avea loc în perioada 29 aprilie - 1 mai pe Plaja Costinești.

Bilete festival Beach, Please! la Costinești

  • Abonament Backstage - 1050 lei
  • Abonament VIP - 600 lei
  • Abonament acces general - 250 lei

Info acces:

  • Minorii cu vârsta cuprinsă între 12 și 14 ani pot intra la festival însoțiți de un părinte, tutore sau reprezentant legal care să semneze declarația de acces.
  • Pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani, este necesară completarea de către părinți, tutore, persoana responsabilă legal a unei declarații ce privește accesul la festival.
  • Declarația trebuie prezentată în format fizic la intrarea în festival.
  • Este necesară prezentarea unui act de identitate la intrare pentru verificarea vârstei și legitimare.

Aducând pe aceeași scena atât nume consacrate precum B.U.G. Mafia, Deliric, Grasu XXL, Dragonu AK47, Chimie & NANE, cât și artiști influenți ai noii generații precum Killa Fonic, Amuly, Ian, Bvcovia sau OG Eastbull, Beach, Please! își propune sa dea startul sezonului de petreceri cu trei nopți de neuitat.

Organizatorii pregătesc pentru tine zone de relaxare, petrecere și multă distracție! Ești așteptat să cânți și să dansezi pe plajă, de la apus și până la răsărit, simțindu-te ca personajul principal al filmului verii anului 2022.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 12 aprilie 2022. Ref #145939

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.