Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

B.B.B. Festival 2020 la Romexpo

Raportează erori

EVENIMENT REPROGRAMAT

Data: sâmbătă, 25 aprilie 2020Ora de incepere: 16:00 Loc:
Romexpo,
București
Organizator: CDY STAR EVENTS
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

UPDATE: B.B.B. Festival Edition a fost AMÂNAT. Organizatorii vor anunța noua dată după clarificarea situației actuale. Potrivit acestora, biletele vor rămâne valabile pentru evenimentul reprogramat.

B.B.B. Festival Edition va avea loc la Romexpo pe 25 aprilie 2020. Ești invitat să te distrezi 12 ore fără oprire, de la apus până la răsărit.

Bilete B.B.B. Festival 2020 la Romexpo

  • VIP (earlybird) - 105 lei
  • Standard (earlybird) - 55 lei

ACCESUL COPIILOR SUNT 14 ANI ESTE INTERZIS!

Pe scenă vor urca artiștii momentului pentru a crea o atmosferă incendiară: Grasu XXL, Nane, Șatra B.E.N.Z., Puya, Ian&Azteca, Aqila Attak, Killa Fonic, Paraziții, alte nume urmând a fi anunțate în curând.

Pentru a trai o seară de neuitat, organizatorii vor pune la dispoziție food trucks-uri & fun zone area. Evenimentul promite să fie cel mai remarcabil show în București pe 25 aprilie la Romexpo.

Vezi mai multe știri și materiale despre Grasu XXLKilla FonicNaneParazițiiPuyaȘatra B.E.N.Z.

Calendar concerte

<< ian. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE