Urmărește-ne în Social Media

electronica, reggae

Basska

Afiș Basska Concert Fabrica 2016

Basska va lansa un nou single și va concerta în club Fabrica, pe 19 februarie 2016, începând cu ora 20:00. Basska nu este doar o trupă, este un concept. S-a înființat în 2013 în București din 5 foști membri ai trupei East Roots (Mihai Para – baterie, Laur Iftene – bass si sitar, Cristian Scurtu – chitara, Adelin Dragu – percutie) cărora li s-au alăturat Theo “Vapor” și Radu Cotfas – voce și Codin Orășeanu – producție și sunet.

Basska îmbină în mod surprinzător o serie de stiluri muzicale precum electronică, reggae și ska. Anul 2014 Basska au pornit într-un turneu național de promovare, pe parcursul anului participând la unele din cele mai importante festivaluri din țară: Padina Fest, In- Transilvania, Greensound Festival, Plopstock, Play for May, Street Delivery, Fan Fest sau Colorors of Cluj.

Bilete Concert Basska în Fabrica

  • 30 de lei

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 12 ianuarie 2016. Ref #85609

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.