Urmărește-ne în Social Media

rap, world music

Basska

Poster eveniment Basska

Basska revine în Expirat cu un concert programat pentru 23 martie 2023. Basska, un proiect fondat în anul 2013, depășește limitele muzicii prin fuziunea de stiluri și instrumente live, animând scene ale celor mai mari festivaluri de muzică din România și din străinătate.

Bilete concert Basska la Expirat

  • Presale - 50 lei
  • La intrare - 60 lei

*Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

**Nu este permis accesul cu aparate foto profesionale.

Basska este o trupă formată din artiști care provin din diferite zone ale muzicii și împart cele mai diverse influențe. Aceștia reușesc să perfecționeze sunetul final al muzicii lor prin amprenta muzicală personală.

De la hip-hop la reggae, rock, dub sau drum & bass, amestecul de genuri, combinat cu fluiditatea performanței și flexibilitatea interpreților, definesc cu adevărat sunetul Basska. Grupul a intrat în echipa de muzică "Culese din Cartier" în anul 2018, unde a început să lucreze cu Bean MC din Subcarpați, ca producător principal.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 februarie 2023. Ref #152478

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.