Urmărește-ne în Social Media

rap

Basska

Poster eveniment Basska

Basska va susține un concert în Expirat Halele Carol pe 31 martie 2022. Ești invitat să asculți cele mai apreciate piese ale trupei și să te bucuri de o atmosferă plină de energie.

Bilete concert Basska la Expirat

  • Acces General - 50 lei

Basska nu e doar o trupă, este un concept. Și-a început activitatea în 2012, în București. Formația îmbină în mod surprinzător o serie de stiluri muzicale precum rap, reggae și ska. La începutul anului 2014, Basska a pornit într-un turneu național de promovare, participând la unele din cele mai importante festivaluri din țară: Padina Fest, In- Transilvania, Greensound Festival, Plopstock, Play for May, Street Delivery, Fân Fest sau Colors of Cluj.

Componență Basska:

Yardie Flo (voce), Vapor (MC), Sarmis Dumitrescu (chitară, backing vocals), Cristian "Copilu" Scurtu (bass), Mihai "Kurkan" Para (tobe), Adelin Dragu (percuție, samples), Peter Perantz (clape) și Georgian "Lorin" Lepadatu (saxofon).

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 martie 2022. Ref #145721

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.