Urmărește-ne în Social Media

rock, electronica, rap

Basm Festival

Afiș Basm Festival Bistrița 2015

Între 16 și 19 iulie are loc a doua ediție Basm Festival: Bistrița – Arts & Something More. Basm Festival înseamnă zile și nopți de poveste, pline cu muzică, filme, expoziții și ateliere creative.

Printre artiștii confirmați la Basm Festival 2015 se numără: Alexandrina, Robin & The Backstabbers, Zagar (Hu), Șuie Paparude, Coma, CTC, Theory of Mind, Funkorporation, Nava Mamă, Ali Nasser, Ada Kaleh, Miss I, Sky Swallows Challenger și mulți mulți alții.

Invitat va fi și Irlo, cunoscutul artist de street-art din România, care va desena câteva panouri la Pădurea Schullerwald.

Oana Giurgiu vine și ea la Basm Festival, cu documentarul ”Alyiah Dada”, o incursiune personală și bine documentată a evreilor în România.

Program Basm Festival 2015

Program Basm Festival 2015

Program Basm Festival 2015

Bilete Basm Festival 2015

  • 50 de lei

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 15 iunie 2021. Ref #80659

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.