Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
URMA - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza

Baniciu, Kappl & Lipan la Sala Palatului

Raportează erori Data: marți, 25 martie 2014Ora de incepere: 19:00 Loc:
Sala Palatului,
București 27422

Pe 25 martie 2014 Mircea BaniciuJosef Kappl & Ovidiu Lipan Lipan vor susține un concert la Sala Palatului din București. Evenimentul începe la ora 19.00. Mani Neumann, supranumit „violonistul diavolului”, va fi invitat special și totodată cel ce va  condimenta cu  intervenţiile sale diabolice  spectacolul. Proiectul este întregit de Vlady Cnejevici - clape, Teo Boar - chitară electrică, Marius Bațu- chitara acustică și backing vocal.

Este timpul să se-adune fiarele, fiare cuminţi, cu-o mie de dinţi, / cu coadă de peşte, cu gheare la deşte, / cu unghie de ţap, cu cap, făr-de-cap, / cu blana ca sfecla, cu ochii ca stecla, / cu ochii de vâlc, fiare cu tâlc, / cu duhori suave, fiare filozoafe... Se-adună la ceasul fix Vasilisc şi Inorog, Hrisostom şi Zgripţor-Roc, Pasărea Calandrinon… Bestiarul fiinţelor mitice este stârnit, cântat şi descântat, stăpânit şi invocat de prietenii lor mitici: Baniciu, Kappl & Lipan.

Mircea Baniciu, Josef Kappl şi Ovidiu Lipan-Ţăndărică sunt muzicieni prodigioşi care, atunci când se unesc într-un proiect comun, dezlănţuie fiarele din fabule. Ajunşi la vârsta maturităţii artistice, fiecare dintre cei trei are înţelepciunea de a nu se rupe de trecut, ci de a căuta în experienţa comună a tinereţii, puterea şi forţa de a duce mai departe o poveste care a făcut legendă.

Mircea Baniciu este vocea inconfundabilă a Cantafabulelor, Josef Kappl este unul dintre compozitorii de geniu a celui mai titrat album rock românesc al tuturor timpurilor, iar Ovidiu Lipan-Ţăndărică spiritul viu şi energia unui proiect foarte nou şi vechi deopotrivă. Fiecare dintre cei trei a dezvoltat ample proiecte individuale, însă involuntar şi irezistibil se simt atraşi de formula care i-a consacrat.

Bilete concert Baniciu, Kappl & Lipan Sala Palatului:

  • Categoria I - 195 lei
  • Categoria II - 165 lei
  • Categoria III - 130 lei
  • Categoria IV - 90 lei
  • Categoria V - 60 lei

Repertoriul stabilit pentru spectacolul de la Sala Palatului include compoziţii nemuritoare de pe albumul Cantafabule, hituri din repertoriul lui Mircea Baniciu, piese reorchestrate, ce fac parte din prima operă rock simfonic românească, Meșterul Manole, care a avut premiera mondială la finele lunii noiembrie 2013, la Timișoara şi piese inedite rock cu influenţe din folclorul universal, compuse special pentru „Baniciu, Kappl & Lipan” și care continuă tradiţia nebunilor şi frumoşilor ani ’70.

Vezi mai multe știri și materiale despre Josef KapplMircea BaniciuOvidiu Lipan Ţăndărică

Calendar concerte

<< oct. 2019 >>
lmmjvsd
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE