Urmărește-ne în Social Media

pop, rock, world music

BandBook - Official Launch & Showcase

Poster eveniment BandBook - Official Launch & Showcase

În luna noiembrie este anunțată lansarea oficială a platformei BandBook, care se va manifesta printr-un eveniment de două zile, în care artiștii din portofoliul agenției vor încânta urechile ascultătorilor. Între 7 și 8 noiembrie, în Expirat, pasionații de muzică vor face cunoștință cu echipa și cu artiștii BandBook și se vor distra alături de reprezentanți ai industriei muzicale din România.

Bilete BandBook - Official Launch & Showcase

  • Evenimentul este SOLD OUT, dar vor mai fi câteva bilete disponibile la intrare în funcție de capacitatea maximă admisă a clubului

Pe scena din Expirat vor urca artiști ca: Dora Gaitanovici, Ana Coman, Delta Pe Obraz, Cristina Lupu, EYEDROPS, Heartbreak Cinema, Taking Back August, SHE, Toma, Marinov.

BandBook este platforma de servicii integrate care le oferă artiștilor o punte între ei și entitățile care se învârt în jurul acestora, de la fani, la organizatorii de evenimente, până la actorii media relevanți din piață. Misiunea agenției este de a le oferi artiștilor, fie ei cu un nume deja sonor sau aflați la început de drum, acces la o gamă personalizată de servicii, care să îi ajute să îşi atingă şi să îşi fructifice potențialul.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 30 octombrie 2023. Ref #156709

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.