Urmărește-ne în Social Media

clasica

Balanescu Quartet: 10 ani de Maria T

Poster eveniment Balanescu Quartet: 10 ani de Maria T

La 10 ani de la lansarea in 2005 a albumului emblematic „Maria T”, Balanescu Quartet revine la Bucuresti pentru a prezenta ineditul proiect clasic/fusion la ceas aniversar joi, pe 28 mai, ora 20.00 la Fratelli Studios. Urmând a sosi la București în formula extinsă, alături de percuționistul Steve Arguelles și artistul vizual Klaus Obermaier, cvartetul londonez condus de violonistul Alexander Balanescu pregătește un spectacol audio/video complet - o călătorie unică în enigmaticul, dar de familiarul univers al Mariei Tanase.

Bilete concert Balanescu Quartet

 • Biletele la concert costa 65 de lei.
 • Exista de asemenea si un numar limitat de bilete VIP la 120 de lei care includ CD-ul Maria T re-editat de catre cvartet sub egida Universal Music Romania.

Lansat in anul 2005, „Maria T” a fost pentru Alexander Balanescu rodul unei incercari de apropiere fata de radacinile sale muzicale. Plecat de tanar sa studieze muzica la Ierusalim, Londra si New York, Balanescu– autocaracterizandu-se ca un „strain perpetuu” – a incercat dintotdeauna sa se re-conecteze la patrimoniul cultural al tarii noastre.

Concertul Maria T de pe 28 mai marcheaza, de asemenea, si re-editarea albumului la casa de discuri Universal Music Romania, alaturi de alte trei albume din catalogul Balanescu Quartet – Possessed (1992), Luminitza (1994) si soundtrack-ul Angels&Insects (1995).

Componența Balanescu Quartet:

 • Alexander Balanescu – vioara
 • James Shenton – vioara
 • KatieWilkinson – viola
 • Nick Holland – violoncel
  cu
 • Steve Arguelles – percutie
 • Klaus Obermaier – visuals

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 20 mai 2015. Ref #78940

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.