Urmărește-ne în Social Media

world music, jazz

BaLaKO

 • Data
  sâmbătă, 13 iunie 2015
 • Ora de începere
  20:00
 • Tip locație
  Centre culturale & Institute
 • Loc
  ARCUB,
  București
 • VEZI OFERTE DE CAZARE
 • Acces
  Taxă la intrare
 • Organizat de
Afiș Balako concert Sala ARCUB 2015

Sâmbătă, 13 iunie, de la ora 20:00, la Sala ARCUB, BaLaKo va încânta publicul iubitor de muzică live prin concertul Colours, un mix inedit între culoarea ritmică a Balcanilor și armonia clasică a jazzului.

Muzica BaLaKo (Balkan Latin Kollective) ar putea fi asemănată cu o călătorie printre culturi și genuri muzicale, o reîntoarcere către atmosfera viscerală din filmele lui Kusturica, în cadrul căreia ritmurile tradiționale din folclorul balcanic și sunetele latine atragătoare sunt îmbogățite de influențe clasice de jazz. Traversând frontierele spațiale și muzicale din Cuba în România sau din Mexic în Ungaria și Slovacia, BaLaKo este copilul de suflet a cinci muzicieni profesioniști, instruiți și școlarizați în singura țară latină din Balcani, dar și în „insula tinereții”, Cuba: Marius Cristian Ciupitu - Chupi (tobe), Alexander Himely Benavides - El Niño (instrumente de percuție - congas), Omar Secada Dihigo (pian), Valentin Andrei Zachar - Zach (saxofon) și Antonio Segui Rolando - Tony (trombon).

Pe scenă, cei cinci muzicieni vor fi acompaniați de patru invitați speciali: Elena Ionescu (voce), Sebi Yoo (bas), Leonard Vasile (acordeon) și Sebastian Burneci (trompetă). Amestecul original de sunete eclectice împreună cu o combinație surprinzătoare de instrumente, precum și sinergia muzicienilor de pe scenă transformă show-ul live BaLaKo într-o experiență fascinantă, plină de pasiune, energie și vibrații pozitive.

Bilete concert BaLaKo la Sala ARCUB

 • Categoria I - 45 de lei
 • Categoria II - 35 de lei
 • Elevi/studenți - 25 de lei

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 12 iunie 2015. Ref #79706

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.