Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop

Back To Dance

Poster eveniment Back To Dance

Pe 30 iulie, pe plaja FORM Beach ft. Goblin are loc prima ediție Back To Dance, o petrecere ca o zi de festival. Show-ul va începe la ora 18:00, iar publicul va avea parte, pe lângă concerte, și de o serie de surprize.

Intrarea este liberă!

Reguli de acces:

  • Potrivit deciziei Guvernului României, prezentarea certificatului de vaccinare sau a unui test PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau antigen (nu mai vechi de 24 de ore) este obligatorie pentru a avea acces în locație.
  • În ziua evenimentului te poți testa la orice centru Complet Medical, inclusiv la cel dedicat din zona evenimentului, pe loc, la intrare, la prețul de 30 de lei.

TOPIC, DJ-ul german care a cucerit o lume întreagă cu hit-urile sale, The Motans, Spike, Minelli, EMAA, DJ Andrew Dum și DJ Popoviciu vor urca pe scena de la FORM Beach și vor crea o atmosferă incendiară pentru toți cei care vor fi prezenți la evenimentul care aduce muzica mai aproape de oameni. O seară întreagă, distracția va fi la cote maxime, iar energia și vibrația vor lua cu asalt plaja și o vor transforma într-un loc în care visurile pot deveni realitate.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 iulie 2021. Ref #141135

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.