Urmărește-ne în Social Media

world music

Azur

Poster eveniment Azur

UPDATE: Evenimentul a fost AMÂNAT! Noua dată de desfășurare NU a fost încă anunțată de organizatori.

Pe 22 octombrie, formația Azur va susține un concert în True Club. Sunteți invitați să fredonați piese îndrăgite din repertoriul muzicii de petrecere.

Bilete concert Azur la True Club

  • Presale - 50 lei

Info acces:

  • Locurile pe scaun sunt limitate. Menționăm că este important să contactați True Club pentru rezervări, imediat după ce ați achiziționat biletele, la numărul de telefon de pe bilet.

Azur este o formație de muzică de petrecere din România, înființată în 1984 la Brăila. Este considerată prima formație care a tratat maneaua lăutărească (interpretată în anii 1970 de Romica Puceanu, Gabi Luncă, Victor Gore) în manieră pop, sub influența interpreților în vogă din țările balcanice ale blocului comunist. Dintre formațiile de gen, Azur a rămas una dintre preferatele publicului român, fapt confirmat de discografia foarte bogată cu peste 25 de albume.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 octombrie 2021. Ref #141574

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.