Urmărește-ne în Social Media

rock, clasica

AWAKE presents Vița de Vie Simfonic

Poster eveniment AWAKE presents Vița de Vie Simfonic

Vița de Vie va concerta în vara aceasta alături de Filarmonica de Stat Tîrgu Mureş, la Cetatea Medievală Tîrgu Mureș, pe 22 august, în cadrul unui eveniment prezentat de AWAKE.

Acces concert Vița de Vie Simfonic

  • Participarea la eveniment este gratuită și se va putea face în baza unui tichet de acces, ce poate fi descărcat gratuit de pe IaBilet. Cei care și-au achiziționat deja bilete la ediția amânată AWAKE Festival 2020 sau au primit o invitație la achiziționarea vinilului "Vița de Vie în Corzi Live" vor avea prioritate la obținerea tichetului de acces pentru evenimentul din 22 august.

Reguli de acces:

  • Cu scopul de a asigura sănătatea și siguranța tuturor participanților la eveniment, evenimentul va fi în aer liber și organizat în conformitate cu reglementările legale în vigoare la data desfășurării acestuia
  • Organizatorul își rezervă dreptul de a impune oricare sau toate dintre măsurile următoare pentru participanți: prezentarea dovezii vaccinării și/sau dovezii testării și/sau dovezii prezenței anticorpilor pentru SARS-CoV2, purtarea măștii în spațiile comune (bar, toalete etc.), păstrarea distanței sociale față de alți participanți și minimizarea aglomerării de oameni prin acceptarea sosirii la locație la orele comunicate, folosirea porților de acces și a locurilor alocate.

Așa cum v-a obișnuit încă din 2017, AWAKE va fi prezent și anul acesta în Tîrgu Mureș, de data aceasta cu un eveniment de o zi, la Cetatea Medievală, unde va organiza un concert rock simfonic – Vița de Vie Simfonic – cu participarea specială a Filarmonicii de Stat Tîrgu Mureș, condusă de dirijorul Remus Grama.

Spectacolul este grandios, gândit și calculat până la cel mai mic detaliu, de la scenă, lumini și efecte vizuale, până la cei 40 de muzicieni prezenți pe scenă. Primul concert cu acest proiect special avut loc în 2018, în cadrul celei de-a două ediții AWAKE Festival, atunci când Vita de Vie împreună cu Filarmonica de Stat Tîrgu Mureș, condusă de Remus Grama – dirijor, au fost headlinerii unei seri memorabile.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 12 iulie 2021. Ref #140864

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.