Festivalul TimeShift - bilete
Bucureștiul va fi capitala europeană a muzicii dance - Cumpără bilete la Festivalul TimeShift
Chester BenningtonChester Bennington, omagiat de fani, prieteni și colegi de breaslă prin mesaje pe Twitter Chester BenningtonChester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-a sinucis 5 melodii Linkin Park prin care Chester Bennington va deveni nemuritor Laura BretanLaura Bretan: "O ador pe Adele" - VIDEO INTERVIU INFO CONCERT:
Depeche Mode
Concert Depeche Mode la Cluj-Napoca - Program, restricții de circulație INFO CONCERT:
Sting

AWAKE Festival la Domeniul Teleki

Data: vineri, 1 septembrie 2017- 3 septembrie 2017Ora de incepere: 00:00 Locatie:
Domeniul Teleki,
Gornești
- Vezi adresa si harta
Acces: Bilete in avans Telefon rezervari: n/a

AWAKE Festival va avea loc în perioada 1-3 septembrie 2017, pe domeniul Teleki din satul Gornești, județul Mureș. Printre artiștii confirmați la prima ediție se numără Rag’n’Bone Man, revelația muzicală a anului, Tom Odell, dar și trupe ungurești și românești, ca Mary PopKids, Subcarpați, Golan, Jurjak și Les Elephants Bizarres. Un nou val de trupe a fost anunțat: Modestep, Irie Maffia, Axel Thesleff, Alternosfera, Kiscsillag, Șuie Paparude, Gojira & Planet H, DJ SaucesZempöl Offchestra, T-Boys: Goranga & Missile și DJ ShiverDirtyphonics, Aeroplane, Mazde și Coma completează și închid line-up-ul AWAKE Festival, alături de The Kryptonite Sparks, Greetings Sugar, Satellites, Arme, Andreea Veder și NoruNegru.

Bilete AWAKE Festival

  • Presale - 181 lei
  • Presale + Camping - 205 lei
  • Camping - 30 lei
  • Glamping (camping VIP în care fiecare cort este echipat cu saltele gonflabile, paturi, covor, felinar, cos de gunoi; capacitate - 4 persoane) - 1100 lei
  • Pre-Pitched Tent (corturile sunt amenajate în zona de camping și includ două izoprene, fără saci de dormit; capacitate - 2 persoane; opțiunea Pre-Pitched Tent trebuie însoțită de abonament de 3 zile + camping).

AWAKE este un festival care nu se va concentra doar pe muzică, ci va prețui arta în toate formele sale. La AWAKE, pe lângă concerte vor fi instalații artistice impresionante, bibliotecă în aer liber, proiecții video, teatru interactiv, spoken word poetry.

Rag’n’Bone Man, fenomenul muzical care a luat cu asalt topurile din zeci de țări, va fi prezent în exclusivitate în România, la prima ediție a festivalului AWAKE. Cu peste 117 milioane de vizualizări pe Youtube, primul său single, „Human”, a atins prima poziție în clasamente din peste 20 de țări europene. În decembrie 2016, Rory Graham a primit premiul Critics’ Choice la BRIT Awards, ce l-a propulsat printre cei mai doriți artiști ai anului 2017 la nivel internațional. Nu e de mirare că, înainte de AWAKE, Rag’n’Bone Man va cânta vara aceasta la cele mai mari festivaluri de muzică, printre care Rock am Ring, Isle of Wight și Roskilde. La începutul anului, artistul a fost inclus în prestigioasa lista BBC Sound of 2017, iar luna aceasta își lansează primul album.

Alături de Rag’n’Bone Man, headliner la AWAKE este Tom Odell, artistul care a reușit să cucerească publicul la doar 22 de ani, odată cu lansarea hitului Another Love. Câștigător al BRITs Critics' Choice Award în 2013, Tom Odell a lansat până acum două albume de succes.

Ideea pentru AWAKE s-a născut în urma unor discuții pătimașe și foarte insistente cu un grup hotărât de fani din Târgu Mureș care ne-au convins de oportunitatea organizării unui nou festival în zona, unde există o lungă tradiție muzicală și artistică în general, nemaivorbind de un public entuziast, cunoscător de muzică bună și tot ce-i nou. După ultima ediție B'ESTFEST din 2013, ne propuseserăm să inițiem un nou festival, dar căutăm locația ideală pe care au găsit-o prietenii noștri din Târgu Mureș după 1 an de cercetări în zonă. Mi s-a tăiat respirația când am ajuns pe domeniul Teleki din Gornești - acel parc cu arbori seculari, statui în stil baroc și poienițe parcă special desenate pentru scenele unui festival, cu Mureșul curgând pe toata lungimea parcului. A fost dragoste la prima vedere și am decis pe loc că acolo va avea loc festivalul AWAKE.”, a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Citește mai multe despre AlternosferaComaGolanJurjakLes Elephants BizarresPlanet HRag'n'Bone ManSubcarpatiȘuie PaparudeTom Odell

Calendar concerte

<< Iul 2017 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

CLOSE
CLOSE