Urmărește-ne în Social Media

jazz

Avishai Cohen

Poster eveniment Avishai Cohen

UPDATE: Concertul Avishai Cohen Trio ce era programat în data de 10 mai a fost anulat din cauza restricțiilor autorităților. Organizatorii caută soluții pentru reprogramare în colaborare cu managementul artistului.

Avishai Cohen va concerta pe 10 mai 2021 la Sala Palatului în formulă de trio. Artistul revine în țara noastră după o pauză de 5 ani. Alături de el, pe scenă vor urca pianistul Elchin Shirinov din Azerbaidjan și toboșarul israelian Noam David. Contrabasistul israelian își va prezenta cea mai recentă apariție discografică, albumul "Arvoles", apărut în 2019.

Bilete concert Avishai Cohen la Sala Palatului în 2020

  • categoria IV - 110 lei
  • categoria III - 130 lei
  • categoria II - 160 de lei
  • categoria I - 180 de lei
  • VIP - 220 de lei

Concertul lui Avishai Cohen face parte din seria Jazz Night Out și este organizat de Twin Arts, același promoter care a organizat și ultimele întâlniri live cu Avishai pe 10/11 octombrie 2015.

RECOMANDARE: Ascultă o selecție top 10 piese Avishai Cohen

Cu o carieră lungă și aventuroasă, cu 17 albume scoase până azi, după ce a cântat timp de 6 ani cu Chick Corea și a avut nenumărate colaborări cu Bobby McFerrin, Roy Hargrove sau Paquito de Rivera, compozitorul și muzicianul israelian Avishai Cohen a înregistrat cel mai mare succes comercial cu albumul "1970" scos în 2017 și care l-a expus unei audiențe pop ce nici măcar nu era conștientă de lunga sa istorie în jazz. Probabil că pasul firesc ar fi fost ca el să continue să meargă pe acest drum, dar Avishai este mult mai interesat să exploreze și asta s-a întâmplat cu următorul album de anul acesta.

Arvoles, copaci, în ladino, limba sefarzilor din Peninsulă Iberica, este o întoarcere la rădăcinile sale muzicale la care se adaugă experiențele căpătate în timp ca muzician, tată și soț. Coperta albumului este o pictură realizată de mama sa iar atmosfera albumului este una nostalgică, care se simte cel mai bine pe piesele Childhood, New York 90 și Nostalgia. Swing, hardbop, bebop, muzică clasică și ritmuri afro-caraibiene, sunt toate prezente în ADN-ul acestui album.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 11 mai 2021. Ref #129420

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.