Urmărește-ne în Social Media

jazz

Avishai Cohen - "Big Vicious"

Poster eveniment Avishai Cohen - \"Big Vicious\"

UPDATE: Concertul pe care Avishai Cohen trebuia să îl susțină la Cinema Pro pe 25 martie a fost reprogramat pe 19 octombrie. Biletele deja achiziționate rămân valabile.

Avishai Cohen revine în România cu un concert ce va avea loc la Cinema Pro pe 25 martie 2020, de la ora 20:00. Pe scenă vor urca Avishai Cohen (trompetă), Yonathan Albalak (chitară electrică), Uri Ramirez (chitară și bass electric), Aviv Cohen (baterie) și Ziz Ravitz (baterie).

Bilete concert Avishai Cohen la Cinema Pro

  • VIP - 225 lei
  • Categoria I - 195 lei
  • Categoria II - 155 lei
  • Categoria III - 105 lei
  • Student Conservator - 50 lei

Prezentat în premieră publicului bucureștean, "Big Vicious" este o aventură în care Avishai riscă genul, avându-și originea în mai multe ședințe improvizate din Lower East Side. Premisa inițială era aceea de a construi linii melodice instrumentale bazate pe riff-uri de pop-rock, folosind o secție ritmică în oglindă (două baterii și două chitare), cu Cohen regizând și suprapunând liniile sale melodice distinctive. Muzica creată în acest creuzet este o combinație de motive compuse, ritmuri pop-rock și improvizație de jazz care funcționează atât într-un mic club obscur, cât și pe scena unui mare festival.

Votat timp de trei ani consecutiv drept "Rising Star" de către prestigioasa DownBeat Jazz Magazine - Cohen a devenit recunoscut la nivel mondial ca un muzician cu un sunet individual și un spirit iscoditor, un tot mai creativ interpret-compozitor deschis la mai multe genuri jazzistice, precum și un activ șef de formație sau sideman.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 25 mai 2020. Ref #131336

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.