Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Avishai Cohen - "Big Vicious" la CinemaPro

Raportează erori

EVENIMENT REPROGRAMAT

Data: luni, 19 octombrie 2020Ora de incepere: 20:00 Loc:
CinemaPro,
București
Organizator: Jazz Syndicate Live Sessions Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

UPDATE: Concertul pe care Avishai Cohen trebuia să îl susțină la Cinema Pro pe 25 martie a fost reprogramat pe 19 octombrie. Biletele deja achiziționate rămân valabile.

Avishai Cohen revine în România cu un concert ce va avea loc la Cinema Pro pe 25 martie 2020, de la ora 20:00. Pe scenă vor urca Avishai Cohen (trompetă), Yonathan Albalak (chitară electrică), Uri Ramirez (chitară și bass electric), Aviv Cohen (baterie) și Ziz Ravitz (baterie).

Click: Bilete concert Avishai Cohen la Cinema Pro

  • VIP - 225 lei
  • Categoria I - 195 lei
  • Categoria II - 155 lei
  • Categoria III - 105 lei
  • Student Conservator - 50 lei

Prezentat în premieră publicului bucureștean, "Big Vicious" este o aventură în care Avishai riscă genul, avându-și originea în mai multe ședințe improvizate din Lower East Side. Premisa inițială era aceea de a construi linii melodice instrumentale bazate pe riff-uri de pop-rock, folosind o secție ritmică în oglindă (două baterii și două chitare), cu Cohen regizând și suprapunând liniile sale melodice distinctive. Muzica creată în acest creuzet este o combinație de motive compuse, ritmuri pop-rock și improvizație de jazz care funcționează atât într-un mic club obscur, cât și pe scena unui mare festival.

Votat timp de trei ani consecutiv drept "Rising Star" de către prestigioasa DownBeat Jazz Magazine - Cohen a devenit recunoscut la nivel mondial ca un muzician cu un sunet individual și un spirit iscoditor, un tot mai creativ interpret-compozitor deschis la mai multe genuri jazzistice, precum și un activ șef de formație sau sideman.

Cumpără bilete online:

Vezi mai multe știri și materiale despre Avishai Cohen (trompetist)

Calendar concerte

<< sept. 2020 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE