Urmărește-ne în Social Media

jazz

Avishai Cohen

Poster eveniment Avishai Cohen

După trei concerte aclamate de publicul din România, iată că Jazz Syndicate Live Sessions îl readuce pe apreciatul trompetist Avishai Cohen pentru un nou concert memorabil. Evenimentul are loc la Sala Rapsodia din București, pe 6 martie 2023.

Bilete concert Avishai Cohen la București

  • Categoria 1 - 195 lei
  • Categoria 2 - 155 lei
  • Categoria 3 - 125 lei
  • Student (preț valabil NUMAI cu carnet de student vizat pe anul academic în curs) - 1,00 lei

Info acces:

  • Accesul în sală se face începând cu ora 19:30.
  • Nu este permis accesul cu camere foto profesionale.
  • Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

Pe scena concertului din 6 martie vor urca Avishai Cohen (trompetă), Yonathan Avishai (pian), Barak Mori (contrabas), Ziz Ravitz (baterie).

Avishai Cohen este un muzician de jazz multicultural, printre ale cărui influențe se numără cea a legendarului Miles Davis. La fel ca Milles, Cohen poate transforma trompeta într-un vehicul ce scoate la suprafață cele mai pline de emoție strigăte umane.

Cohen a devenit recunoscut la nivel mondial ca un muzician cu un sunet individual și un spirit iscoditor, un tot mai creativ interpret-compozitor, deschis la mai multe genuri jazzistice precum și un activ lider de formație sau sideman.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 decembrie 2022. Ref #151843

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.