Urmărește-ne în Social Media

clasica

Ave Maria (Ștefan von Korch, Alexandru Burcă)

Poster eveniment Ave Maria (Ștefan von Korch, Alexandru Burcă)

Secvenţe din mise şi oratorii celebre, dar şi alte piese ce au rămas în istorie pentru modul în care o evocă pe Sfinta Fecioară Maria, îşi vor găsi drumul spre inima publicului, într-un concert special, programat pe 7 august la Sala Dalles, susținut de tenorul Ştefan von Korch şi pianistul Alexandru Burcă.

Bilete concert Ave Maria (Ștefan von Kurch, Alexandru Burcă)

  • Categoria 1 - 100 lei
  • Categoria 2 - 80 lei
  • Categoria 3 - 50 lei

Concertul, parte din seria Musical Extravaganza, va fi o călătorie emoţionantă pentru minte şi suflet, prin capodoperele muzicii clasice dedicate de-a lungul veacurilor momentelor însemnate din istoria creştinătăţii. Fie că sunteți un cunoscător al repertoriului sau un explorator ce doreşte să îi cunoască frumusețea, acest concert va oferi o experiență profundă.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 20 mai 2024. Ref #159428

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.