Urmărește-ne în Social Media

pop, world music

Aurelian Temișan - De dragoste

Poster eveniment Aurelian Temișan - De dragoste

În luna iubirii, Aurelian Temișan va susține un concert special la Sala Palatului. Acompaniamentul orchestral de cea mai înaltă calitate poartă semnătura Orchestrei Simfonice București și Cardinal Show Orchestra. Peste 50 de muzicieni profesioniști, conduși magistral de dirijorul Andrei Tudor, vor cânta alături de Aurelian Temișan cele mai frumoase melodii de dragoste în limba română.

Bilete concert Aurelian Temișan la Sala Palatului

  • VIP (earlybird) - 164,68 lei
  • Categoria 1 (earlybird) - 133,61 lei
  • Categoria 2 (earlybird) - 112,89 lei
  • Categoria 3 (earlybird) - 81,82 lei

Acces copii:

  • Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit, fără loc asigurat, doar însoțit de cel puțin un părinte cu bilet valabil.
  • Accesul copiilor peste 7 ani se face numai pe baza unui bilet valabil.

"Concertul pe care îl pregătesc, așa cum deja știu cei care au venit la cel puțin unul dintre concertele mele, e plin de dragoste. Dragoste pentru muzică, pentru cei ce au compus-o sau au scris versurile, dragoste pentru cei ce au lansat aceste melodii de-a lungul deceniilor, dragoste pentru public... DRAGOSTE la puterea 1.000.

Vă invit la Sala Palatului, să vă ocupați locuri bune, pentru a cânta cu noi, cei de pe scenă și pentru a vă auzi la unison, pe toți", a transmis Aurelian Temișan.

Aurelian Temișan este una dintre cele mai iubite voci masculine din România, ce își face remarcată prezența în tot ceea ce face. Pe lângă numeroase concerte şi albume de studio, printre reperele unei cariere de succes se numără: apariţia în dublu rol în filmul artistic "A doua cadere a Constantinopolului" (1993), rolul Bill Flynn din faimosul musical "Chicago", pus în scenă la Teatrul Naţional din Bucureşti, personajele interpretate în serialele TV "Secretul Mariei" (Antena 1), "Cuscrele" (National TV), "Clanul Sprânceană" (Antena 1) şi prezenţa în juriul foarte popularului show TV "Te Cunosc De Undeva."

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 05 ianuarie 2024. Ref #157488

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.