Urmărește-ne în Social Media

rock

Asking Alexandria

Poster eveniment Asking Alexandria

UPDATE: Concertul Asking Alexandria a fost ANULAT! Trupa s-a văzut nevoită să-și anuleze restul turneului european după ce toboşarul, James Cassells, şi-a rupt piciorul. 

Trupa britanică Asking Alexandria revine la București, cu un concert ce are loc pe 4 iulie în Club Quantic. Succesul internațional a survenit imediat după lansarea albumului "Stand Up and Scream", în anul 2009. Versurile unor piese precum "The Final Episode", "Not The American Average" sau "A Prophecy" au devenit mantre pe buzele tinerilor din întreaga lume.

Bilete concert Asking Alexandria la Quantic

Biletele se pun în vânzare începând cu vineri, 27 ianuarie, la următoarele prețuri:

  • 99 lei - primele 200 de bilete
  • 129 lei - următoarele 200 de bilete
  • 139 lei - în presale
  • 150 lei - la acces

*la toate prețul biletelor se adaugă comisionul de ticketing.

Următoarele albume din palmaresul grupului, "Reckless & Relentless", lansat în 2011 și "From Death to Destiny", lansat în 2013, au consolidat ceea ce toata lumea știa deja. Asking Alexandria este una dintre cele mai iubite formații de metalcore din lume, iar acest lucru este ușor de demonstrat prin numărul de albume vândute la nivel internațional. Cu zeci de milioane de vizualizări în mediul online, noul material al trupei, "The Black", a fost clasat la scurt timp după lansare pe locul 9 în topul Billboard 200.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 28 iunie 2023. Ref #152230

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.