Urmărește-ne în Social Media

pop, rock, world music

Asia Fest 2023

 • Data
  vineri, 22 septembrie 2023 - duminică, 24 septembrie 2023
 • Ora de începere
  12:00
 • Ora de acces / deschidere porți
  11:00:00
 • Tip locație
  Arene sportive
 • Loc
  Arena Națională,
  București
 • VEZI OFERTE DE CAZARE
 • Acces
  Intrarea libera
Poster eveniment Asia Fest 2023

Asia Fest, festivalul care promovează cultura și tradițiile orientale, revine cu o nouă ediție. Evenimentul va avea loc între 22-24 septembrie în zona exterioară a Arenei Naționale București (acces din Strada Maior Coravu).

Accesul este gratuit

Participanții sunt invitați să descopere culorile Asiei, gusturile delicioase ale preparatelor, aroma condimentelor, modele vestimentare și melodiile tradiționale. Asia Fest 2023 înseamnă trei zile de spectacole cu muzică și dansuri specifice, bucătărie tradițională asiatică, ateliere, expoziții și multe surprize pentru toată familia.

Ediția din acest an va găzdui și un concert de neratat susținut de celebrul artist japonez MI Ishihara Takamasa, cunoscut sub numele de scenă MIYAVI. Recitatul va avea loc pe 23 septembrie și te invităm să afli mai multe detalii despre el în agenda InfoMusic.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 21 iunie 2023. Ref #154351

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.