Urmărește-ne în Social Media

rock

ARTmania Festival 2022

Poster eveniment ARTmania Festival 2022

UPDATE: ARTmania Festival a fost reprogramat pentru perioada 22-24 iulie 2022. Abonamentele deja achiziționate rămân valabile.

Bilete ARTmania Festival 2022

  • Abonament - 476,78 lei
  • Pachet 5 abonamente (prețul este pe abonament) - 422,74 lei
  • Pachet 7 abonamente (prețul este pe abonament) - 422,74 lei
  • Pachet 10 abonamente (prețul este pe abonament) - 381,42 lei
  • Bilet pe zi - 243,69 lei

Lineup-ul ARTmania Festival 2022

Meshuggah completează lineup-ul ARTmania Festival 2022.

Pentru prima oară în România, Transatlantic, supergrupul prog din care fac parte Mike Portnoy (ex-Dream Theater, tobe), Neal Morse (ex-Spock’s Beard, voce, chitară, clape), Pete Trewavas (Marillion, chitară bas) și Roine Stolt (The Flower Kings, chitară) va cânta pe scena din Piața Mare din Sibiu la ARTmania Festival 2022. Pe lângă Transatlantic, pe scena din Piața Mare de la Sibiu vor mai urca, în cele trei zile ale festivalului, My Dying Bride, Testament și The Pineapple Thief.

Mercyful Fate, una dintre cele mai influente trupe ale scenei metal internaționale, creație a iconicului King Diamond, alege ARTmania pentru primul show susținut în România. Seria noutăților din line-up-ul festivalului continuă cu Dordeduh, Leprous și Pain of Salvation, completate de reconfirmările venite din partea trupelor Bucovina, Cult of Luna, Taine și The Vintage Caravan.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 iulie 2022. Ref #129980

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Te-ar putea interesa următoarele

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.