Urmărește-ne în Social Media

rock

ARTmania Bucharest Blast

Poster eveniment ARTmania Bucharest Blast

Primul eveniment din seria ARTmania Bucharest Blast va avea loc sâmbătă, 3 septembrie 2016, la Arenele Romane din București, cu Within Temptation în rolul de headliner. Legenda muzicii rock olandeze va fi susținută de genialii Agent Fresco din Islanda, Mutiny on The Bounty din Luxemburg și Sinoptik din Ucraina.

Programul concertelor:

 • 18.00 - Deschiderea porților
 • 18:30 - Sinoptik
 • 19:25 - Mutiny On The Bounty
 • 20:20 - Agent Fresco
 • 22:10 - Within Temptation

Recomandare: Citește interviul acordat de solista Within Temptation, Sharon den Adel, pentru InfoMusic.

Bilete ARTmania Bucharest Blast la Arenele Romane

 • Zona A - 210 de lei
 • Zona B - 140 de lei
 • Tribuna 1 - 180 de lei
 • Tribuna 2 - 150 de lei
 • Tribuna 3 - 140 de lei

Within Temptation, trupă celebră pentru show-urile extravagante, revine la București după patru ani și un album distanță. Agent Fresco reprezintă Islanda la ARTmania Bucharest Blast și vor susține aici un concert vulcanic cu influențe jazz, pop, rock și hardcore. Proiectul Mutiny on The Bounty vine din Luxemburg, iar după ce a câștigat multe Grammy-uri promite să devină headliner la cea de-a zecea ediție ARTmania Bucharest Blast.

Reguli de acces

Accesul publicului în Arenele Romane va fi permis între orele 18:00 – 23:00. Toate biletele (tribune,zona A și zona B) vor intra dinspre Parcul Carol I. Ieșirea din perimetrul evenimentului nu este permisă, mai exact, ieșirea din incinta Arenelor Romane și spațiilor adiacente amenajate va atrage după sine invalidarea biletelor. Prin urmare, publicul este rugat să se pregătească dinainte de a trece de porțile de acces pentru aproximativ 6 ore de eveniment. Din motive de securitate, participanții vor trece printr-un filtru de control corporal sumar.

Harta ARTmania Bucharest Blast 2016

Harta ARTmania Bucharest Blast 2016

Este permis accesul cu binocluri în zona tribunelor, căști sau alte mijloace de protecție auditivă, lanțuri de portofel cu greutatea mai mică de aproximativ 200 de grame, accesorii vestimentare specifice (cu excepția celor care pot fi considerate obiecte contondente), telefoane mobile, camere foto compacte, pancarte din hârtie sau pânză dedicate conceptului de eveniment, dar fără bețe.

Este interzis accesul în zona de concerte cu camere foto cu obiective detașabile, obiecte contondente, arme, obiecte ce pot fi considerate periculoase, recipiente din sticlă, metal, plastic, sticle, alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul zonei de concert, artificii, lampioane, cărucioare pentru copii, bannere susținute de bețe, umbrele, scaune, lanțuri, animale de companie, substanțe interzise prin lege, medicamente neînsoțite de rețetele oficiale. Încălcarea acestor prevederi, precum și orice formă de comportament violent pot atrage restricționarea sau chiar interzicerea accesului în locația concertelor. Fiecare participant este răspunzător pentru pagubele provocate.

Recomandăm participanților la eveniment să nu se prezinte la accesul în locație cu rucsacuri, bagaje sau genți voluminoase, acestea nefiind permise. Nu va exista spațiu de depozitare a obiectelor de valoare.

Va fi permisă fotografierea folosind dispozitive compacte, mai exact aparatele cu obiective non-interschimbabile și fără a folosi blitzul și nici modul filmare. În caz contrar, supraveghetorii vor interveni pentru a notifica și clarifica posibilele neînțelegeri ale restricțiilor impuse. Camerele video și orice alte metode de înregistrare video sau audio sunt strict interzise. Este interzisă utilizarea blitz-ului. Fotografii acreditați au voie în zona de photo pit pe durata primelor trei piese ale fiecărei formații, doar însoțiți de un reprezentant al organizatorilor.

În zona Arenelor Romane există locuri de parcare limitate, de aceea vă recomandăm să nu folosiți autoturismele proprii pentru a ajunge la eveniment, ci mijloacele de transport în comun.

Organizatorii vor oferi spre comercializare produsele partenerilor evenimentului: bere Ciuc, Jägermeister, hot dog, apă precum și băuturi răcoritoare, toate acestea fiind distribuite prin intermediul jetoanelor nereturnabile. Jetoanele vor fi achiziționate în lei, exclusiv în numerar, prețul unui jeton fiind de 3 lei. În locație nu este posibilă plata prin card. Comercializarea băuturilor alcoolice este permisă numai persoanelor peste 18 ani. Un act de identitate valid este necesar și trebuie prezentat la cerere. În incinta Arenelor Romane și a spațiilor amenajate de organizator nu există bancomate, iar pentru că publicul nu poate părăsi locația în timpul concertelor, organizatorii le recomandă acestora să țină cont și de aceste aspecte.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 septembrie 2016. Ref #89829

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE