Urmărește-ne în Social Media

world music

Artisti Mari pentru Suflete mari

Afiş concert caritabil Berăria H

Vino Joi, 5 Februarie, la ora 21:00 la Berăria H la un concert cu un puternic mesaj umanitar, susţinut de Proconsul, Mihai Mărgineanu, Taraful Cleante şi Trupa Hara, alături de Diana Matei.  Evenimentul va avea loc în favoarea fundaţiei Marta Maria. Cu doar 30 de roni poti susţine copii cu paralizie cerebrală.

Rezervările se fac întotdeauna la [email protected] – cu pana la 24 de ore înainte de eveniment.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 30 ianuarie 2015. Ref #75812

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.