Urmărește-ne în Social Media

clasica

Arcub Chamber Music Series III

Poster eveniment Arcub Chamber Music Series III

Al treilea concert din cadrul DA CAPO – ARCUB CHAMBER MUSIC SERIES va avea loc joi, 10 decembrie 2015, la ora 19:30, la Sala Mare din ARCUB. Acesta va fi suținut de Trio Enescu – Alina Armonas-Țambrea (vioară), Gabriele Gylyte (pian) și Edvardas Armonas (violoncel).

Trio Enescu a luat ființă în 2011, când se împlineau 130 de ani de la nașterea lui George Enescu. Încă de la primele concerte, grupul a primit multe aprecieri din partea criticilor și a presei. La scurt timp de la înființare, câștigau Premiul I la Concursul Internațional de Muzică de Cameră „Helexpo” din Salonic, precum și Premiul Societății Brahms din Austria. Îndrumați de profesori remarcabli la Conservatoarele din Köln, Düsseldorf, Frankfurt și Paris, Alina Armonas-Țambrea, Gabriele Gylyte și Edvardas Armonas au concertat pe mari scene ale lumii: Alte Oper din Frankfurt (Germania), Sala Friedrich-von-Thiersch din Wiesbaden (Germania), Sala Filarmonicii din Vilnius (Lituania), Izumi Hall din Osaka (Japonia).

 

Bilete Arcub Music Chamber Series III

  • Categoria I - 50 lei
  • Categoria II - 30 lei

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 noiembrie 2015. Ref #84867

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.