Urmărește-ne în Social Media

clasica

Arcub Chamber Music Series II

Poster eveniment Arcub Chamber Music Series II

Al doilea concert din cadrul DA CAPO - ARCUB CHAMBER MUSIC SERIES va avea loc marți, 17 noiembrie 2015, la ora 19:30, la Sala Mare din ARCUB. Acesta va fi suținut de CVARTETUL SCHUMANN - Erik Schumann  (vioară), Ken Schumann (vioară), Liisa Randalu (violă), Mark Schumann (violoncel).

Cvartetul Schumann a fost înființat în 2007 în Köln, Germania și este compus din frații Schumann, Erik, Ken și Mark și de violonista de origine română, născută la Tallin, Liisa Randalu. Printre țările în care au susținut concerte se numără Austria, Japonia, Canada și Italia.

 

Bilete Arcub Chamber Music Series II

  • Categoria I - 50 lei
  • Categoria II - 30 lei

Publicitate

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 noiembrie 2015. Ref #84468

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.