Urmărește-ne în Social Media

Arch Enemy

Poster eveniment Arch Enemy

Formaţia suedeză Arch Enemy va concerta pe 18 ianuarie 2012 la Arenele Romane din Bucureşti. Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album al formaţiei, „Khaos Legions”.

Arch Enemy a luat naştere în 1996 la iniţiativa fraţilor Michael şi Christopher Amott, însă a cunoscut succesul în 2000 când alături de trupă a venit solista Angela Gossow.

Ultimul album lansat de formaţie vine după o pauză de 4 ani, însă a meritat aşteptarea deoarece criticii l-au primit foarte bine. Astfel, fanii români vor avea ocazia să asculte live la Arenele Romane, cele mai noi piese semnate Arch Enemy, dar şi piese mai vechi care le-au adus celebritatea.

Biletele pentru acest eveniment se găsesc în reţeaua Eventim: magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, la Sala Palatului, la Arenele Romane şi pe eventim.ro la preţurile:

- 85 lei- în perioada 12 iulie- 31 august
- 95 lei- în perioada septembrie- 30 noiembrie
- 105 lei- în perioada 1 decembrie- 17 ianuarie
- 120 lei- pe 18 ianuarie 2012

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 20 februarie 2014. Ref #27500

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.