Urmărește-ne în Social Media

rap

Arad Open Air 2023 - plaja Ghioroc

Poster eveniment Arad Open Air 2023 - plaja Ghioroc

Arad Open Air este un festival memorabil în acest an, aducând o surpriză neașteptată participanților. După trei zile de distracție pe Aeroportul Internațional Arad, organizatorii au hotărât să le ofere petrecăreților din vestul țării o nouă experiență. Astfel, întreaga atmosferă de festival se mută pe plaja Ghioroc, pentru două zile.

Pe 28 și 29 iulie, începând cu ora 12:00, toți cei care doresc să prelungească magia evenimentului care a început cu trei săptămâni în urmă, sunt așteptați cu brațele deschise pe această plajă deja cunoscută pentru petrecerile de neuitat. Pe scenă vor urca Azteca, MGK666, Z3nn, YNY Sebi, Ian și Mike Kross.

Bilete Arad Open Air 2023 - plaja Ghioroc

  • Abonament - 99 lei

Info acces:

  • Cumpărăturile se vor face pe bază de tokens, prețul unuia fiind de 10 lei. Jetoanele se pot achiziționa de la punctele special amenajate, cu cash sau cu cardul.
  • Beneficiază de intrare gratuită persoanele cu dizabilități și copiii sub 10 ani dacă sunt însoțiți de un părinte/tutore.
  • Concertele încep în fiecare zi la ora 17:00, dar intrarea în festival se poate face începând cu ora 12:00, iar pentru a evita aglomerația festivalului, cei care și-au achiziționat deja un abonament sunt rugați să vină începând cu prima parte a zilei. Biletele se vor putea cumpăra și la intrarea în festival.

Organizatorii festivalului vor să le ofere petrecăreților o experiență unică, îmbinând distracția și dansul cu priveliștea impresionantă a lacului și nisipul fin de sub picioare. Cu muzică vibrantă și ritmuri palpitante, participanții pot dansa până la răsăritul soarelui, bucurându-se de conexiunea cu natura și de atmosfera electrizantă creată de mulțimea de oameni nerăbdători să continue petrecerea.

"Sunt entuziasmat pentru ce urmează! Este primul festival care se va organiza și pe plaja Ghioroc. Ne-am dorit să facem ceva unic ediția aceasta și să le oferim petrecăreților mai multe motive de bucurie. Ne pregătim pentru o nouă aventură în cadrul acestui festival extraordinar și sunt la fel de nerăbdător ca festivalierii. AOA pe plaja Ghioroc va însemna două zile în care ne vom crea amintiri pe viață", a declarat Glad Varga, organizatorul Arad Open Air Festival.

Pe lângă muzică și dans, petrecerea va oferi și o varietate de experiențe deosebite pentru toți cei prezenți. Vor exista zone de relaxare, în care participanții se vor putea destinde și socializa cu prietenii lor, precum și zone cu mâncare și băuturi menite să le ofere energia necesară pentru a prinde răsăritul soarelui.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 18 iulie 2023. Ref #155115

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.