Urmărește-ne în Social Media

world music, clasica, latino

Ara Malikian 15

Poster eveniment Ara Malikian 15

Ara Malikian va concerta în România, pe 26 mai 2016 la Sala Radio, începând cu ora 20:00. El vine în țară cu ultimul său album, 15, cifră care celebrează tot atâția ani de show-uri în Spania. Spectacolul va include compoziții proprii, dar și ale altor artiști. Alături de Ara Malikian, vor urca pe scenă instrumentiști de același calibru: prim-violonistul Orchestrei Simfonice din Madrid, Jorge Guillén, care cântă la o vioară Mathias Thir din 1776; violonistul Humberto Armas din Venezuela, profesor de muzică de cameră la Conservatorul Aragon; Nantha Kumar, din Singapore, percuționistul care vorbește fluent în limba a peste 20 de tipuri de instrumente; super showman-ul Hector El Turco, tot la percuție; basista Tania Abad, la rândul său virtuoză și profesoară de contrabas; violoncelistul multi-premiat David Barona Oliver.

Ara Malikian (n.1968) este un om-spectacol într-un show de vioară atipic. Deși locuiește în Spania, el provine din Liban, dintr-o familie cu origini armene. Susține primul său concert la vârsta de 12 ani, iar astăzi este un maestru excentric care se duelează continuu cu alți mari artiști ale căror lucrări le reinterpretează la fiecare apariție pe scenă. Este celebru pentru variantele sale personale ale unor teme consacrate, care se întind de la Bach la Bjork, Radiohead sau Pulp Fiction, și chiar Ciocârlia lui Angheluș Dinicu. Numeroasele distincții acordate includ premiile „Felix Mendelssohn” (1987 Germania), „Pablo Sarasate” (1995 Spania), „Niccolo Paganini” (Italia), „Zino Francescatti” (Franța), „International Artists Guild” ( USA), și o nominalizare la Latin Grammy Awards în 2015 la categoria „Best long duration Music Video”.  Vioara sa poate fi ascultată nu doar pe 29 de albume de studio, ci și pe coloanele sonore a 9 pelicule, cele mai cunoscute fiind Hable Con Ella și La Mala Educación, operele unui artist spaniol la fel de nonconformist, Pedro Almodóvar.

Bilete Concert Ara Malikian 15 la Sala Radio

  • Categoria I - 175 lei
  • Categoria II - 145 lei
  • Categoria III - 115 lei

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 25 mai 2016. Ref #85387

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.