Urmărește-ne în Social Media

clasica, world music

Ara Malikian

Poster eveniment Ara Malikian

Ara Malikian, unul dintre cei mai străluciți și expresivi violoniști ai generației sale, va concerta pe 25 mai 2024 la Sala Palatului, în cadrul turneului "THE ARA MALIKIAN WORLD TOUR".

Bilete concert Ara Malikian la Sala Palatului

  • VIP - 328 lei
  • Categoria I - 282 lei
  • Categoria II - 228 lei
  • Categoria III - 182 lei
  • Categoria IV - 152 lei

Cu un repertoriu larg, care include majoritatea pieselor importante scrise pentru vioară (concerte cu orchestră, sonate și piese cu pian și muzică de cameră), Ara Malikian a avut în premieră lucrări ale compozitorilor moderni, precum: Franco Danatoni, Malcolm Lipkin, Luciano Chailly, Ladislav Kupkovich, Loris Tjeknavorian, Lawrence Roman și Yervand Yernakian.

Malikian este, de asemenea, unul dintre puținii violoniști care cântă recitaluri pentru vioară solo cu programe care includ cicluri complete, cum ar fi Cele 24 de Capricii de Niccolo Paganini, Cele 6 sonate ale lui Eugene Ysaÿe și sonatele și partiturile lui Bach.

Ara Malikian a concertat în cele mai importante săli de concerte ale lumii în peste 40 de țări de pe cinci continente: New York (Carnegie Hall), Paris (Salle Pleyel), Viena (Musikverein), Toronto (Ford Centre), Madrid (Auditorio Nacional). și Teatro Real), Veneția, Los Angeles, Taipei, Hong Kong, Kuala Lumpur, Cuba, Barcelona, ​​Bilbao și multe altele. De asemenea, a participat la festivaluri la Aspen, Colamar, Prades, Schleswig-Holstein, Braunschweig, San Sebastian, Segovia, Bergen, Freden, Metlach și Praga.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 29 mai 2023. Ref #154104

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.