Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Appletone Party 2019 la Lacul Străulești

Raportează erori Data: sâmbătă, 7 septembrie 2019Ora de incepere: 14:00 Loc:
Lacul Străulești,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Ca în fiecare an, la finalul verii, Strongbow strânge merele pentru Appletone Party #Recolta Urbană. Anul acesta, evenimentul va avea loc pe 7 septembrie, în aceeași locație - malul Lacului Străulești.

Acces Appletone Party 2019

  • Intrarea la Appletone Party #RecoltaUrbană se face numai cu brăţară de acces, ce poate fi procurată din locațiile: Grădina Floreasca, Nuit Sociale, Curtea Scoalei și H2O SHOP.

Line-up Appletone Party 2019:

  • Parov Stelar
  • The Motans
  • Helen
  • Soundopamine
  • Vinyl, Rum, Tapas & Wine (Water stage)

Marcus Fuereder, sau Parov Stelar pe scenă, provine din Austria, însă e celebru în toată lumea. Considerat fondatorul stilului "Electro Swing", Parov Stelar Band a creat muzică și pentru filme, reclame și seriale. "Kiss Kiss" și "Rough Cuts" i-au creat un traseu bine definit pe scena muzicii electronice, cu un sound unic și o abordare diferită asupra producției muzicale, precum și combinații surprinzătoare de stiluri. Au urmat apoi mai multe materiale discografice ca Seven and Storm (2005), Shine (2007), Coco (2009), The Princess (2012), The Invisible Girl (2013), The Art of Sampling (2013), The Demon Diaries (2015), The Burning Spider (2017) și peste 20 EP-uri, ce i-au consolidat renumele deja împământenit în marile comunități de fani.

The Motans este Denis, un tânăr din Republica Moldova care a decis să își urmeze pasiunea de a compune muzică sub un pseudonim, în urmă cu puțină vreme. Prima piesă lansată a fost ”Versus". Colaborarea cu Delia pentru piesa "Weekend", dar și una dintre cele mai îndrăgite piese ale verii "August", au propulsat The Motans printre numele cele mai apreciate ale industriei muzicale din România.

RECOMANDARE: Urmărește interviul cu Denis Roabeș (The Motans): "Inspirația e o chestie care de multe ori nu vine așa din senin când vrei tu"

The Motans a lansat pe 7 martie 2018 albumul de debut „My Gorgeous Drama Queens”. Printre piesele incluse pe disc se numără "August", "Nota de plată", "Versus", "Drama Queen", "Friend Zone", "1000RPM", dar și "Weekend", piesă lansată împreună cu Delia, care a depășit 25 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Printre cele mai recente piese lansate de artist se numără colaborările cu Irina Rimes - "POEM"și Delia - "Rămâi".

Elena Moroșanu aka Helen are un background de formare și studiu muzical de specialitate în zona de jazz și compoziție, care a pus bazele unei evoluții lipsite de limitări și clișee. După 10 ani de compus piese pentru propriile proiecte muzicale, dar și pentru alți artiști internaționali, succesul Elenei a depășit granițele țării cu un live act electro-pop seducător și bine structurat: Helen.

Cu o valoare artistică recunoscută atât la nivel național, cât și pe plan internațional, Helen a cucerit topurile cu compozițiile sale complexe, dar și printr-o prezență fascinantă pe scenă. Varianta de re-edit a primului single “Tell me” a ajuns în prezent la 16 milioane de difuzări. “Down for Love” și ”Odd Mob” au ajuns la peste 1.4 milioane play-uri pe Spotify și au fost lansate în premieră pe radioul australian Triple J. Colaborarea ei din 2017 pe piesa “Beautiful” cu producătorul belgian Todiefor a fost primită extraordinar de bine de public atingând 3 milioane de play-uri pe Spotify, ajungând Nr. 3 in topurile Belgian Dance charts timp de 28 săptămâni.

Soundopamine aka Natasha & Chris, îmbină subtil acorduri și voci calde, pășind cu naturalețe prin jazz, house grooves & techno. Cei doi s-au cunoscut la cursurile Conservatorului din București și de-a lungul timpului au rămas formula de bază a proiectului. Deoarece procesul lor creativ este influențat de armonie și natura primordială, reușesc să aducă un vibe autentic și un sound organic.

Vezi mai multe știri și materiale despre HelenParov Stelar BandThe Motans

Calendar concerte

<< oct. 2020 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE