Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Appletone Party la Lacul Străulești

Raportează erori Data: sâmbătă, 25 august 2018Ora de incepere: 14:00 Loc:
Lacul Străulești,
București 113873

Ca în fiecare an, la finalul verii, Strongbow strânge merele pentru Appletone Party #Recolta Urbana. Astfel, pe 25 august, începând cu ora 14.00, invitații sunt așteptați să ia parte la o experiență memorabilă în mijlocul naturii - dar în oraș - chiar pe malul lacului Străulești, unde vor concerta live pe scena principală The Noisettes, Waldeck și Jessie Ware în timp ce UFe și Iorga vor mixa pe scena special amenajată pe lac.

Intrarea la Appletone Party #RecoltaUrbana se face numai cu brăţară de acces, ce poate fi procurată prin intermediul comunităţilor Nuit Sociale, Color/The Fresh, Oha sau VRTW.

Program Appletone Party 2018

  • 14:00 - Podcast VRTW
  • 15:00 - DJ Iorga
  • 17:00 - Petra Acker
  • 18:00 - Cuantune
  • 19:00 - Waldeck
  • 20:00 - Noisettes
  • 21:00 - Jessie Ware
  • 22:00 - DJ UFe

Jessie Ware, cel mai recent nume adăugat pe line-up-ul Appletone Party, s-a născut în Londra şi a debutat în 2012 cu albumul Devotion, situat pe poziţia a cincea în UK Albums Chart. Pornind de la improvizaţii jazz mixate cu ritmuri house, Jessie Ware abordează în prezent un sound puternic și bine definit, dezvăluindu-şi personalitatea muzicală până la cele mai mici detalii în piese precum Midnight sau Alone.

Grupul londonez de indie rock The Noisettes a devenit cunoscut şi apreciat în toată lumea odată cu lansarea single-ului "Don't Upset the Rhythm (Go Baby Go)”, ce a ajuns rapid pe locul al doilea în  UK Singles Chart în primăvara anului 2009.  Never Forget You, extras de pe acelaşi album, a devenit rapid hit, fiind cea mai recunoscută şi apreciată melodie a trupei.

Austriacul Waldeck este renumit pentru abordarea proprie a swing-ului contemporan, în combinaţie cu ritmuri de trip hop şi downtempo. Puţini ştiu că şi-a început cariera muzicală încă de la vârstă de 6 ani, dar cu siguranţă mulţi vor recunoaşte Addicted pe scena Appletone Party încă de la primele acorduri.

În afara live act-urilor muzicale, invitaţii vor avea numeroase spaţii în care se pot relaxa şi pot savura un cidru rece sau o îngheţată cu cidru: la soare pe şezlongurile Strongbow, la umbra copacilor pe pătură sau privind apusul din leagănele de pe malul lacului. Publicul are la dispoziție dispoziţie o serie de jocuri ce le vor testa îndemânarea, iar cei mai curajoşi sunt invitaţi să încerce tiroliana Old Mout.

Vezi mai multe știri și materiale despre Jessie WarePetra AckerUFEWaldeck

Calendar concerte

<< feb. 2020 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE