Urmărește-ne în Social Media

rock, clasica

Apocalyptica plays Metallica

Poster eveniment Apocalyptica plays Metallica

Apocalyptica revine în România cu un concert ce va avea loc la Sala Palatului pe 27 noiembrie 2024. Formația va prezenta publicului "Plays Metallica Vol 2", un nou tribut simfonic adus unora dintre cele mai apreciate piese rock.

Bilete concert Apocalyptica la București

Earlybird - primele 200 din fiecare categorie

  • VIP - 239 lei, Cat A - 179 lei, Cat B - 159 lei, Cat C - 109 lei

Presale

  • VIP - 259 lei, Cat A - 199 lei, Cat B - 179 lei, Cat C - 129 lei

La acces

  • VIP - 300 lei, Cat A - 250 lei, Cat B - 200 lei, Cat C - 150 lei

La preturile tuturor biletelor se adaugă comisioanele agenției de ticketing.

În mai 1996, Apocalyptica lansa albumul de debut "Metallica by four cellos", o adevărată operă rock care a schimbat peisajul muzical al următorilor 20 de ani. Alături de acest album, trupa va cânta și reinterpretări în premieră ale pieselor "Battery", "Nothing Else Matters și "Seek and Destroy". Finlandezii oferă o abordare unică a hiturilor uneia dintre cele mai mari trupe de rock din lume, Metallica. În plus, Apocalyptica și-a creat propriul stil și o carieră încununată de succes și de milioane de albume vândute global.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 februarie 2024. Ref #158202

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.