Urmărește-ne în Social Media

rock

Apocalyptica

Poster eveniment Apocalyptica

Vezi poze de la acest eveniment

Apocalyptica revine la București cu un concert ce va avea loc la Arenele Romane (cort încălzit) pe 29 octombrie 2019. Trupa va cânta integral materialul care i-a consacrat, "Apocalyptica plays Metallica by 4 cellos", precum și alte hit-uri Metallica.

PROGRAM

Open Doors - 20:00

Apocalyptica - 21:00

REGULI DE ACCES:

Porțile Arenelor Romane se deschid la orele 20:00 iar concertul începe la ora 21:00, porțile fiind deschise până la finalul concertului.

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) și fiecare categorie de bilet va avea câte un coridor special.

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Odată intrați în incinta Arenelor Romane, nu puteți părăsi locația decât în caz de urgență. În caz contrar va trebui să cumpărați un alt bilet. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi o brățară specială cu care pot intra și în zona de Acces General.

Zona de concert are o singură zonă de acces și cinci ieșiri de siguranță marcate ca atare. La locație va fi prezent un punct de prim ajutor.

Guestlist-ul este valabil pana la ora 21:00.

Fumatul în cortul încălzit al Arenelor Romane ESTE INTERZIS. Se fumează doar în locurile special amenajate.

Obiecte interzise

Este INTERZIS accesul cu arme sau obiecte periculoase, alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul zonei de festival, accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau mașini de gătit de orice fel, umbrele (concertul are loc în cort încălzit), aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie.

Categorii de bilete și brățări

 • Toate biletele sunt cu loc în picioare.
 • Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.
 • Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.
 • Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vînzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziționarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.
 • Accesul în zona de Categoria A se face pe baza brățării primită la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete vor avea acces și în zona de Acces General. Spectatorii care au bilete la categoria Acces General nu vor avea acces la Golden Circle.

Jetoane

 • În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.
 • Vânzarea produselor pe bază de jetoane facilitează o servire mai rapidă.
 • Contravaloarea jetoanelor rămase se returnează până la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal.

Bilete concert Apocalyptica 2019 la Arenele Romane

Presale 1 (următoarele 300 de bilete):

 • Golden Circle - 175 lei
 • Acces General - 119 lei

Presale 2:

 • Golden Circle - 185 lei
 • Acces General - 129 lei

La intrare:

 • Golden Circle - 200 lei
 • Acces General - 150 lei

În mai 1996, Apocalyptica lansa albumul de debut "Metallica by four cellos", o adevărată operă rock care a schimbat peisajul muzical al următorilor 20 de ani. Alături de acest album, la București, trupa va cânta și reinterpretări ale pieselor "Battery", "Nothing Else Matters" și "Seek and Destroy". Finlandezii oferă o abordare unică a hit-urilor celei mai mari trupe de rock din lume, Metallica. În plus, Apocalyptica și-a creat propriul stil și o carieră încununată de succes și de milioane de albume vândute în jurul lumii.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 noiembrie 2019. Ref #124556

Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.